SZTE ÁOK Onko

 

6725 Szeged, Kálvária sgt. 57.
Tel.: 62/34 1170 
Email: Üzenet küldése

igazgató: Prof. Dr. Dr. Piffkó József
tanszékvezető egyetemi tanár

Tisztelt Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, és megtisztelő számunkra, hogy a Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság XXII. Kongresszusa és Szegedi Fogorvos Találkozó tudományos rendezvényre Szegeden, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban kerülhet sor 2018. szeptember 27-29-én, melyre ezennel sok szeretettel meghívjuk!

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara, valamint a megalakulásának idén 10. évfordulóját ünneplő Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika is örömmel veszi, hogy e rangos szakmai eseménynek lehetnek a házigazdái.

A kongresszus Szervező Bizottsága az előző évekhez hasonlóan igyekezett a szakma számos ágára kiterjedő elméleti és gyakorlati kérdéseket a programba iktatni. A rendezvényt a szakmai kollégium 44 kreditponttal akkreditálta.

Reméljük, hogy magas színvonalú, nagy érdeklődéssel kísért kongresszust tudhatunk majd magunkénak, és hogy rendezvényünk minden résztvevő számára elegendő szakmai tapasztalatot és érdekességet fog nyújtani, miközben a társasági programok során kikapcsolódásra, kötetlen beszélgetésekre és a baráti kapcsolatok ápolására is lehetőség nyílik.

A rendezvény honlapja, melyen minden információt megtalálnak és amely folyamatosan frissül: http://stand-art.hu/szft2018

Baráti üdvözlettel, a kongresszus szervezői:

Prof. Dr. Dr. Piffkó József

Dr. Laczkóné Dr. Turzó Kinga

Dr. Seres László

Dr. Antal Márk

egyetem01
szte-tik
egyetem 05